Leo Messi jednom izjavom raspametio navijače. Ulaznica za njegov debi već 1.000 eura

2
Radiosarajevo.ba
Leo Messi jednom izjavom raspametio navijače. Ulaznica za njegov debi već 1.000 eura
Foto: EPA-EFE / Leo Messi

Nakon čak 21 godine Leo Messi je napustio redove Barcelone i postao novi nogometaš PSG-a. 

Predsjednik katalonskog velikana Juan Laporta mjesecima je uvjeravao navijače kako će Argentinac ostati na Nou Campu to se ipak nije dogodilo.

Nogometni čarobnjak u utorak je potpisao ugovor s Parižanima na dvije godine, pozdravio okupljenje navijača ispred Parka prinčeva i uzeo dres s brojem 30 kojeg je kao mladić nosio u Barceloni.

"Jedva čekam započeti novo poglavlje u karijeri. Klupska vizija se savršeno uklapa u moja očekivanja i ambicije. Želim napraviti nešto sjajno za ovaj klub i njegove navijače. Jedva čekam zaigrati na 'Parku prinčeva', poručio je Messi u svojem prvom obraćanju navijačima.

Prema posljednjim informacijama Messi bi mogao debitirati već u subotu protiv Strasbourga i to na prepunom stadionu.

U Parizu su odlučili ukinuti sva ograničenja kada su navijači u pitanju, a također valja istaknuti kako su cijene ulaznica za prvu iduću utakmicu Parižana na domaćem terenu podivljale do te mjere da će si ih moći priuštiti samo oni najbogatiji.

Već sada veliki dio dostigao je cijenu od 1.000 eura, a u Francuskoj su uvjereni kako će biti sve skuplje.

Svi žele vidjeti argentinskog čudotvorca u njegovoj prvoj utakmici u dresu PSG-a koji će na taj način ispisati povijest.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije