Marjan Mijajlović se vraća na TV: Uoči meča FK Sarajevo poslao poruku fanovima

Radiosarajevo.ba
Marjan Mijajlović se vraća na TV: Uoči meča FK Sarajevo poslao poruku fanovima
Arhiv / Marjan Mijajlović

Putem svog Youtube kanala, poznati novinar Marjan Mijajlović najavio da će večeras biti komentator utakmice između Connah's Quay Nomadsa i Fudbalskog kluba Sarajevo u prvom pretkolu Lige prvaka, koja se večeras od 20 sati igra u Cardiffu.

"Noćas priprema, ujutru za Sarajevo, uveče Pitari na Face TV" - naziv je opisa linka na YouTube kanalu Marjana Mijajlovića.

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je jutros Mijajlovića, koji je potvrdio da je krenuo iz Beograda za Sarajevo i da će večeras biti u studiju Face TV-a, te da će FK Sarajevo donijeti sreću.

Mijajlović je u više navrata bio sretan kao komentator. Prvu veću popularnost je stekao kada je prenosio duel nogometne reprezentacije BiH u Belgiji, kada je Edin Džeko sam uništio "Crvene đavole".

Marjan je bio komentator i iz Litvanije, gdje su naši Zmajevi izborili pobjedom od 1:0 i plasirali se na Svjetsko prvenstvo.

Mogao bi Marjan i večeras biti sretan, jer klubovi itz BiH nikada u historiji nisu pobijedili na tlu Velike Britanije.

"Upravo sam u automobilu i krenuo sam za Sarajevo. Prvu ću se naći sa Senadom (Hadžifejzović, op.a.). Uvijek sam uz njega. Što se tiče duela i komentatorskog povratka, opušten sam", kazao je Mijajlović za naš portal. 

Evo šta je Mijajlović poručio navijačima uoči povratka na male ekrane:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije