Mamić iznenadio: Anonimni trener mijenja Bjelicu na klupi Dinama

Radiosarajevo.ba
Mamić iznenadio: Anonimni trener mijenja Bjelicu na klupi Dinama
Foto: Matija Habljak/PIXSELL / Nenad Bjelica

Igor Jovićević (46) preuzet će Dinamovu klupu nakon odlaska Nenada Bjelice. Ta informacija za vrijeme Uskrsa probila se iz dobro obaviještenih izvora bliskih maksimirskom klubu. Jasno, zagrebački klub tu vijest još ne može službeno objaviti, jer je Bjelica još uvijek trener. No sasvim je jasno da je daljnja suradnja Dinama i Bjelice završena priča, još se čekaju samo modaliteti raskida ugovora, pišu Sportske novosti.

Jovićević se odmah nakon što su Bjelica i igrači odbili smanjenje plaća, te nakon što je cijeli stručni štab dobio otkaz, pojavio kao glavni favorit za trenersko prijestolje hrvatskoga prvaka, ali se nakon nekoliko dana u priči pojavilo i ime Romea Jozaka.

“Citirat ću Rafu Beniteza koji mi je bio trener u Realu: “Ako treba čekati 20 godina, vrijedit će!, tako je Igor Jovićević odgovorio na pitanje nada li se da će postati trener seniora Dinama.

Bilo je to u ljeto 2017. godine kad je dobio priliku raditi u nogometnoj školi Dinama. Rafa Benitez ga je tri godine trenirao u rezervnoj ekipi Reala.

Igor je igračku karijeru završio u kineskom Zhuhaiju, nakon još jednog pucanja križnih ligamenata bilo je gotovo s nogometom. Nikad nije zaigrao za svoje najveće nogometne ljubavi, Dinamo i Real Madrid.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije