"Mali Princ" od samog starta u večerašnjem okršaju Juventusa i Lyona

Fena
"Mali Princ" od samog starta u večerašnjem okršaju Juventusa i Lyona
EPA / Miralem Pjanić
Pred utakmicu četvrtog kola Lige prvaka, koju večeras u Italiji igraju Juventus i Lyon objavljene su startne postave oba tima, koji će od 20:45 sati zaigrati Juventus Stadiumu.

Iako su italijanski mediji uoči utakmice pisali da bi bh. reprezentativac mogao ostati na klupi jer trener Juventusa nije bio zadovoljan njegovom igrom u meču s Napolijem, Miralem Pjanić će ipak zaigrati od prve minute u večerašnjoj utakmici.

Massimilliano Allegri mu je i ovog puta ukazao povjerenje, a ovaj Zmaj večeras će zaigrati iza dvojice napadača, Gonzala Higuaina i Marija Mandžukića.

Inače, Juventus je vodeći na tabeli grupe H nakon tri kola sa sedam bodova, koliko ima i Sevilla. Lyon je treći s tri boda, dok je na posljednjem mjestu zagrebački Dinamo bez bodova.

U drugom susretu ove grupe Dinamo večeras gostuje Sevilli, a u prvih 11 zagrebačkog kluba nije se našao potencijalni bh. reprezentativac, Armin Hodžić koji je ostao na klupi, kao i mladi Amer Gojak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije