Legendarni nogometaš Brazila opljačkan u taksiju: Sve se desilo uoči Olimpijade u Parizu

3
Anadolija
Legendarni nogometaš Brazila opljačkan u taksiju: Sve se desilo uoči Olimpijade u Parizu
Foto: Screenshot/Youtube / Arthur Antunes Coimbra Zico

Brazilskoj fudbalskoj legendi Zicu ukradena je aktovka u Parizu u kojoj se nalazio Rolex sat i dijamanti, ukupne vrijednosti od pola miliona eura (oko milion maraka).

List Le Parisien javlja da se krađa dogodila u zadnjem dijelu taksija. Jedna osoba je navodno odvraćala pažnju taksisti dok je druga osumnjičena osoba ukrala Zicovu aktovku.

Arthur Antunes Coimbra, poznatiji kao Zico (71), boravi u Parizu na poziv brazilske delegacije da prati Olimpijske igre 2024. godine, koje zvanično počinju ceremonijom otvaranja večeras.

Sa tržišta u BiH se povlače kocke za supu poznate kompanije 'Podravka'

Sa tržišta u BiH se povlače kocke za supu poznate kompanije 'Podravka'

Ranije ove sedmice, argentinska fudbalska reprezentacija također je bila na meti lopova prije utakmice na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Jučer (utorak) lopovi su ušli u naše mjesto za trening i opljačkani smo. Thiagu Almadi su ukradene stvari, sat i dragulji", rekao je ranije trener Argentine Javier Mascherano, bivši vezni igrač Barcelone i Argentine.

Francuska BFMTV izvijestila je u četvrtak da su Almadine ukradene stvari procijenjene na 50.000 eura, ili približno 54.250 dolara (97.755 KM).

Portal Radiosarajevo.ba će pratiti sva dešavanja u Parizu, a nastupe predstavnika Bosne i Hercegovine možete vidjeti na linku OVDJE

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije