Kiselo vrhnje i osvježivač: Horde zla objavile fotografije i kritikovale administraciju FK Sarajevo

1
Radiosarajevo.ba
Kiselo vrhnje i osvježivač: Horde zla objavile fotografije i kritikovale administraciju FK Sarajevo
Foto: Kolaž / Trofeji FK Sarajevo

Udruženje navijača FK Sarajevo, popularne Horde zla, oglasile su se na društvenim mrežama, danas, 4. juna i kritikovale administraciju FK Sarajevo.

Njihovu reakciju prenosimo u cijelosti:

"Neuspjeh kluba se ne ogleda samo u rezultatskom neuspjehu na terenu i na tabeli. Neuspjeh kluba se ogleda i u neradu njegove administracije. Godinama unazad, između dvije (polu)sezone, mijenjaju se stručni štabovi, šefovi i treneri omladinskog pogona, čak se i formalno mijenjaju rukovodioci kluba (iako defacto i dalje vode procese i zastupaju klub), ali ono što se godinama ne mijenja je njegova administracija, većinski sastavljena od osoba iz svijeta ženskog fudbala uz izuzetak svega par endemskih primjera uposlenika kluba, koji sa istim uistinu imaju veze i svoj posao obavljaju s puno ljubavi i poštovanja prema Fudbalskom klubu Sarajevo.

Zoran Predin svečano otvorio festival književnosti Bookstan

Zoran Predin svečano otvorio festival književnosti Bookstan

Ovako se prema instituciji zvanoj Fudbalski klub Sarajevo ophodi gore spomenuta godinama nepromjenjiva administracija", navele su Horde zla i objavile fotografije kiselog vrhnja i osvježivača zraka među trofejima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije