Senijad Ibričić više nije sportski direktor FK Sarajevo

0
Radiosarajevo.ba
Senijad Ibričić više nije sportski direktor FK Sarajevo
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Senijad Ibričić

Upravni odbor FK Sarajevo i Mattias Leterme v.d. direktor Fudbalskog kluba Sarajevo u proteklom periodu detaljno su analizirali rad Senijada Ibričića na poziciji sportskog direktora FK Sarajevo, te su donijeli odluku o jednostranom raskidu ugovora o saradnji, saopšteno je iz Bordo kluba.

"Upravni odbor i v.d. direktor zajedničkog su stava da je ova odluka u najboljem interesu FK Sarajevo, uvažavajući vrijednosti FK Sarajevo i želju za ostvarenjem postavljenih srednjoročnih i dugoročnih ciljeva FK Sarajevo.

Rukovodstvo kluba nastavlja aktivnosti na analizi protekle sezone, postignutih rezultata u Premijer ligi i Kupu Bosne i Hercegovine, kao i generalnog funkcioniranja FK Sarajevo, nakon čega će biti donijete adekvatne odluke.

Bakir Izetbegović nakon sjednice Predsjedništva SDA: "U toku je uvod u napad na BiH"

Bakir Izetbegović nakon sjednice Predsjedništva SDA: "U toku je uvod u napad na BiH"

FK Sarajevo ostaje posvećen ostvarenju vizije stvaranja modernog i uspješnog evropskog kluba u skladu sa tradicijom FK Sarajevo i očekivanjima naših navijača", naveli su iz FK Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije