Khabib Nurmagomedov dolazi na utakmicu između Barcelone i PSG-a

Radiosarajevo.ba
Khabib Nurmagomedov dolazi na utakmicu između Barcelone i PSG-a
FOTO: Radiosarajevo.ba / Nurmagomedov i Pjanić

Prvi meč osmine finala Lige prvaka između Barcelone i PSG-a igra se večeras na Nou Campu od 21 sat.

Nurmagomedov, koji se prošle godine povukao iz MMA-a neporažen sa rekordom od 29-0, već je bio počasni gost na Parku prinčeva, gdje se upoznao s Yourijem Djorkaeffom i Davidom Beckhamom.

Dagestanac, koji važi za jednog od najboljih borilaca MMA koji su nastupili u UFC-u, nije skrivao ljubav prema nogometu, te je poznato da je ranije gledao brojne utakmice Lige prvaka, piše rt.com

Iako će se ovaj susret igrati bez prisustva publike, UCF-ov prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov na društvenim mrežama se pohvalio kako će večeras sa tribina pratiti ovaj meč.

"Idemo PSG. Večeras ću biti na stadionu. InshaAllah," objavio je u utorak Khabib na Instagramu.

Nurmagomedov na Instagramu - undefined

Foto: Prtscr/Instagram: Nurmagomedov na Instagramu

Inače, Nurmagomedov je poznat kao navijač Anzhija iz Makhachkale, a osim kluba za koji su tokom karijere nastupali Emir Spahić i Elvir Rahimić simpatizer je i Real Madrida, dok je nedavno fotografisan u dresu turskog Galatasaraya.

Nedavno je bio i na pripremama moskovskog Spartaka u Dubaiju i pokazao zavidno fudbalsko umijeće. 

Nadamo se da će naš Pjanić večeras zaigrati od prve minute, ali ono što je sigurno jeste da Dagestanac neće podržati našeg zmaja i njegove saigrače.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije