Razgovor sa voditeljem Barca TV-a: O Pjaniću, Messijevom ugovoru i stanju u Barci

1
Radiosarajevo.ba
Razgovor sa voditeljem Barca TV-a: O Pjaniću, Messijevom ugovoru i stanju u Barci
PrtScr / Adi Šovšić i Diego Lorijn

Mladi bosanskohercegovački novinar Adi Šovšić uradio je intervju sa španskim novinarom i voditeljem jedne od najpoznatijih klupskih televizija Barca TV+, Diegom Lorijnom.

On je sa Diegom razgovarao o situaciji u Barceloni, Messijevom ugovoru koji je podigao mnogo prašine, i naravno onome što je vjerovatno najinteresantnije ljudima iz Bosne i Hercegovine, o Miralemu Pjaniću.

Ugledni španski novinar je između ostalog u razgovoru sa Šovšićem kazao da je priča o Miralemu Pjaniću fascinantna, kada se pogleda kako je krenuo i šta je sve postigao.

"Ko bi rekao da će imigrant iz Bosne uspjeti nastupiti za najveće klubove u Evropi, odrastajući u Luksemburgu.

Takve me priče jako privlače, odmah se ugledam na tu osobu.

Jer te osobe su uspjele savladati takve prepreke koje je teško shvatiti većini nas koji odrastamo u zapadnom svijetu. Uz svu sigurnost i luksuz koji često uzimamo zdravo za gotovo.

On kao osoba, očarao me je i zaista prilično iznenadio koliko je bio pristojan i pristupačan. Vrlo je inteligentan, govori pet ili šest jezika. Samo riječi hvale za njega i apsolutno zadovoljstvo je bilo razgovarati s njim", kazao je Diego.

Pogledajte cijeli intervju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije