Khabib Nurmagomedov odredio cijenu zbog koje bi razmislio o povratku

0
Radiosarajevo.ba
Khabib Nurmagomedov odredio cijenu zbog koje bi razmislio o povratku
Foto: Tass / Khabib Nurmangomedov

Uprkos svim dosadašnjim izjavama Khabiba Nurmagomedova da se više neće boriti, Dana White i dalje je uvjeren da će se neporaženi Dagestanac vratiti barem za još jednu borbu.

Nurmagomedov je sada dao još jedan znak da ipak postoje šanse da se vrati i odradi barem još jednu borbu, ali to bi prvog čovjeka UFC-a koštalo najmanje 100 miliona dolara.

“Ako odlučite nešto završiti, onda završite. Ali najvjerojatnije je to da mi Dana ponudi novac. Ako je, na primjer, riječ o 100 milijuna dolara, onda bi tu odluku bilo teško donijeti. Vidjet ćemo kako on razmišlja”, rekao je Khabib prema pisanjima Marce, a prenosi scsport.ba.

Khabib i White bi se trebali sastati u Abu Dhabiju do kraja godine, a tema će biti mnogo. Sigurno da će to biti prilika i da se Dagestanac nagovori da odradi još jednu borbu, a sada prvi čovjek UFC-a zna koja je cijena.

U posljednje vrijeme mnogo se piše o mogućem revanšu sa pobjednikom meča Conor McGregor – Dustin Poirier, ali to se očigledno neće dogoditi.

“Nisam zainteresovan. Obojicu sam lagano pobijedio”, jasno je poručio Khabib.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije