Juniori i kadeti Fudbalskog kulba Famos iz Hrasnice boravili na Vlašiću

0
Radiosarajevo.ba
Juniori i kadeti Fudbalskog kulba Famos iz Hrasnice boravili na Vlašiću
Foto: Aldin Đulabić / Fudbaleri FK Famos iz Hrasnice boravili na Vlašiću

Juniori i kadeti Fudbalskog kulba Famos iz Hrasnice su prošle sedmice boravili na Vlašiću. Tom prilikom, juniori ove ekipe su u šest dana odradili 7 treninga te su odigrali i 3 utakmice. 

Na pripremama je FK Famos bio bolji od NK Vitez s rezultatom 4:0. Ova ekipa remizirala je sa NK Travnik rezultatom 2:2, a sarajevska ekipa bila je bolja od FK Čelik jer je rezultatom 5:1 pobjedila tu ekipu.

Kadetska selekcija FK Famos odradila je 8 treninga i odigrali su 2 prijateljske utakmice između FK Famos i NK Vitez gdje je rezultat bio 3:3, dok je na meču sa NK Travnik ekipa Famosa dala tri pobjedonosna gola.

Fudbaleri FK Famos iz  Hrasnice boravili na Vlašiću - undefined

Foto: Aldin Đulabić: Fudbaleri FK Famos iz Hrasnice boravili na Vlašiću

Treneri Brbora, Šarić i Kudus zadovoljni su odrađenim pripremama, prije svega ponašanjem dječaka i odnosom prema trenažnom procesu.

"Uslovi za rad na Vlašiću su više nego dobri i smatramo da smo dobro iskoristili vrijeme provedeno zajedno da se dodatno upoznamo i spremni uđemo u prvenstvo koje počinje sljedeće sedmice", naglašava trener Mirza Šarić.

Iz FK Famos Hrasnica naglašavaju kako su boravak na planini Vlašić dobro iskoristili.

Navode kako su zadovoljni gostoprimstvom ali i uslovima koji su im bili na raspolaganju, a sve s ciljem da uspješno izvrše priprema za predstojeću sezonu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije