Rim / Amra došla po Edinove stvari u Trening centar, Džeko čeka let za Milano

10. 08. 2021. u 12:01:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Supruga Edina Džeke, Amra, boravila je jutros u Trigoriji gdje se nalazi Trening centar Rome - Fulvio Bernardini.

Kako prenosi Corriere dello Sport, koju ju je i fotografisao kad je stigla, Amra se pozdravila sa nekoliko uposlenika, a zatim se uputila prema službenim prostorijama. Tamo je ostala desetak minuta, zatim se vratila u crni terenac i otišla.

Corriere dello Sport prenosi da je vjerovatno odnijela Edinove lične stvari iz Trening centra.

S druge strane, Džeko je ostao u njihovom domu u naselju Casal Palocco. Kako je rekao jučer novinarima, želja mu je provesti današnji dan s djecom jer ih nije vidio dvije sedmice.

S djecom je ostao veći dio jutra a zatim se zaputio pješice prema znamenitim mjestima kraja u kojem je živio šest godina.

Prošetao je do obližnjeg parka, a zatim popio kafu u jednom baru gdje ga, prema pomenutom izvoru, niko nije ometao za fotografiju ili autogram.

Corriere dello Sport piše kako Edin uživa u posljednjim satima prije nego što krene na aerodrom i u Milanu započne novu avanturu.

Kapiten bh. reprezentacije bi do kraja dana ili najkasnije sutra, trebao proći ljekarske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor s Interom. Po sezoni će zarađivati 5,5 miliona eura


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (4)