Jose Mourinho o izjavi Edina Džeke: Nije me briga!

0
Radiosarajevo.ba
Jose Mourinho o izjavi Edina Džeke: Nije me briga!
Foto: EPA-EFE / Jose Mourinho i Edin Džeko

Edin Džeko, kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, preko Zooma je razgovarao sa Micahom Richardsom, bivšim saigračem iz Manchester Cityja, a tom prilikom govorio je o prelasku iz Rome u Inter, te je na to reagovao i Jose Mourinho.

Dijamant je rekao da nije očekivao da će napustiti rimsku Vučicu, a objasnio je kako se dogodio prelazak u redove Nerazzurra.

"Prošlo ljeto sam u sebi pomislio: Ne idem nigdje. Godinu prije bilo je nešto s Juventusom, dvije godine prije je bilo nešto s Interom, kada su pregovori praktički bili završeni, ali je sve propalo. Prošlog ljeta nisam očekivao da ću otići nakon dolaska Josea Mourinha. Razgovarao sam s njim kad je stigao i znao je da imam još godinu ugovora.

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Pogledajte kako Oružane snage BiH vježbaju s američkim vojnicima

Bila mi je čast što je tako veliki menadžer došao u klub. Rekao sam mu: 'Tu sam i dat ću sve za tebe i za klub. Ali, budući da je ovo posljednja godina mog ugovora, ako se nešto pojavi, možemo li to razmotriti?'. U roku od nekoliko dana stigao je Tammy Abraham iz Chelseaja i Inter je došao po mene", ispričao je Džeko.

Na konferenciji za medije novinari su željeli čuti reakciju trenera Rome na izjavu Džeke, a Portugalac je dao odgovor u svom stilu.

"Ne znam šta je rekao i nije me briga", odgovorio je Mourinho, prenosi SC Sport

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije