Jeličić upozorio na dešavanja u Dinamu: "Navodno je, ali čujem da je istina"

1
Radiosarajevo.ba
Jeličić upozorio na dešavanja u Dinamu: "Navodno je, ali čujem da je istina"
Foto: Screenshot / Joško Jeličić

Bivši hrvatski reprezentativci Joško Jeličić i Hrvoje Vejić analizirali su 7. kolo SuperSport HNL-a u emisiji Studio SHNL na MAXSportu.

Podsjetimo, sedmo kolo obilježila je senzacija u Koprivnici gdje je Dinamo doživio jedan od najšokantnijih poraza ikad u SuperSport HNL-u (4:1).

"Belupo je pokazao hrabrost. Tako treba. Najgore se zatvoriti i čekati egzekuciju. Trebamo pričati o Slavenu... Divim se Mariju Kovačeviću. Zamišljam govor uoči utakmice čovjeka koji je dobio najveću životnu borbu. Igrači mu sigurno vjeruju. Kapa do poda, Mario", rekao je Jeličić, a Vejić se složio:

U znak solidarnosti s žrtvama: Učenici Bošnjačke gimnazije u Sarajevu u školu došli odjeveni u crno

U znak solidarnosti s žrtvama: Učenici Bošnjačke gimnazije u Sarajevu u školu došli odjeveni u crno

"Odigrali su sjajnu utakmicu i pokazali kako treba igrati protiv favorita. Slavenovi veznjaci fenomenalno iskoristili veliku rupu na sredini terena kod Dinama".

"Jakira su potjerali... Ne slažem se s tim, ali ovo je jedna od najvećih sramota za hrvatski nogomet. Ne valja se rugati drugima, to je poruka za Dinamove internet ratnike. Navodno su, a čujem i da je to istina, međusobni odnosi narušeni u svlačionici. Francuzi su jedna grupa, Španci druga... Govor tijela... Najvažnije je riješiti svlačionicu i poredati prioritete. Dinamo ne izgleda kao momčad", komentirao je Jeličić, ali i dodao da će se branitelj naslova vratiti na pobjedničke staze jer je, jednostavno, prekvalitetan.

Sergej Jakirović dobio otkaz u Dinamu

Sergej Jakirović dobio otkaz u Dinamu

"Da je neko prije 20 dana rekao da će se Dinamo ovako raspasti, teško bi to neko povjerovao. U Hajduku su se znali događati ovakve situacije, a sad vidimo da je i Dinamo ranjiv. Nije lako sad odabrati trenera iako je Dinamo atraktivan jer igra Ligu prvaka. Slažem se s Jeličićem da se vidi da su odnosi narušeni", smatra Vejić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije