Zmajevi kompletni, Miralem Pjanić radio odvojeno od ekipe

Radiosarajevo.ba
Zmajevi kompletni, Miralem Pjanić radio odvojeno od ekipe
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u petak će na stadionu Bilino polje u šestom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo odmjeriti snage s reprezentacijom Grčke.

Izabranici Mehmeda Baždarevića jučer su u Zenici nastavili pripreme za duel sa Grcima, a danas je na rasopredu bio trening otvoren za medije. Atmosfera u našem timu je odlična, a posebno raduje to što će za duel s Grčkom biti spreman i Miralem Pjanić, fudbaler Stare dame. 

Jedan od najboljih veznih fudbalera svijeta u Trening centar reprezentacije stigao je jutros oko 10 sati, a samo pola sata kasnije bio je na terenu. Pjanić je jutros trenirao odvojeno od ekipe. 

Fudbaler Juventusa trčao je s pomoćnim trenerom selektora Baždarevića, Stephaneom Gillijem. Već sutra Pjanić bi se trebao pridružiti ekipi na večernjem treningu. 

Za ujutro je najavljena samo lagana šetnja i videoanaliza reprezentacije Grčke. Duel s Grčkom na rasporedu je u petak na stadionu Bilino polje s početkom od 20 sati i 45 minuta. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije