Duljević: Nije važno hoću li igrati, bitna je samo pobjeda

Radiosarajevo.ba
Duljević: Nije važno hoću li igrati, bitna je samo pobjeda
Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine nastavili su danas pripreme za duel šestog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, koji je na rasporedu devetog juna u Zenici protiv reprezentacije Grčke.

Nakon tri dana priprema u Sarajevu i jučerašnjeg dana odmora, naši reprezentativci danas su nastavili pripreme u Trening centru FSBiH u Zenici. Uoči treninga prisutnim predstavnicima medija obratio se Haris Duljević.

"Meni je iskreno žao što su se neki igrači povrijedili, ali bez njih se može i mora, tako da je na nama da damo svoj maksimum jer znamo kakva nas utakmica čeka. Utakmica koja je možda i najvažnija u ovom ciklusu. Moramo uraditi sve da osvojimo tri boda", rekao je Duljević.

"Mislim da nas očekuje jako teška utakmica, ali i da smo bolja ekipa. To ćemo i pokazati u petak. Mislim da ne bi trebalo biti problema, igrali oni ofanzivno ili defanzivno. Znamo šta nas čeka, s tri boda smo jednom nogom u Rusiji."

"Kao i svaki igrač, očekujem minutažu, ali najvažnije je da pobijedimo, igrao ja ili ne."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije