Šunjić: Znamo da je Grčka nezgodna ekipa, ali se nadamo pobjedi

Radiosarajevo.ba
Šunjić: Znamo da je Grčka nezgodna ekipa, ali se nadamo pobjedi
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je posljednji trening u Sarajevu. Sutra naši reprezentativci imaju slobodan dan, a od ponedjeljka nastavljaju pripreme u Trening centru u Zenici.

Toni Šunjić rekao je kako se ekipa priprema za meč koji očekuje našu reprezentaciju te da je sve na njima da pokažu da su bolja reprezentacija i ostvare dobar rezultat.

"Što se tiče ova dva dana sve je proteklo u najboljem redu. Spremamo se za Grčku, a u Sarajevu nas je dočekalo fino vrijeme iako je kiša malo poremetila sve. Sve je prošlo u najboljem redu", rekao je Šunjić te dodao:

"Što se tiče Grčke znamo da je jedna nezgodna ekipa i bez obzira što mislim da smo u prošloj utakmici pokazali da smo trenutno bolji ne možemo biti sigurni i moramo biti veoma oprezni. Nadam se da ćemo slaviti u ovoj utakmici."

"Nisam imao veliku minutažu u klubu, a na kraju sezone to je više psihički umor pošto nismo dugo kući bili nakon duge sezone, ali sve je u redu i nije ništa strašno."

Utakmica između BiH i Grčke igra se 9. juna na stadionu Bilino polje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije