Memišević: Iza mene je fenomenalna godina, ponosan sam

Radiosarajevo.ba
Memišević: Iza mene je fenomenalna godina, ponosan sam
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer je počela s pripremama za duel šestog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se igra u Rusiji 2018. godine. Protivnik našeg nacionalnog tima je reprezentacija Grčke.

Defanzivac holandskog Groningena Samir Memišević obratio se predstavnicima medija uoči jutarnjeg treninga našeg nacionalnog tima. 


"Moja debitanska sezona u Holandiji je bila vrlo dobra, barem za mene. Ponosan sam na sebe i na sve ljude oko mene, iza mene je generalno fenomenalna godina", istakao je Memišević.

Iako nije bio član reprezentacije u ranijim kvalifikacijama kada smo često igrali protiv Grčke, fudbal Gronigena svjestan je šta se može očekivati od predstojeće utakmice.

"Grci će vjerovatno doći na Bilino Polje da se brane, da uzmu bod. To je njihova igra, oni tako uvijek igraju. Ipak, ako mi budemo igrali na našem maksimalnom nivou, ja mislim da možemo uzeti tri boda i u potpunosti se vratiti u borbu za plasman na Svjetsko prvenstvo", kazao je Memišević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije