Iz Reala se oglasili u pogledu transfera Modrića u Inter

Radiosarajevo.ba
Iz Reala se oglasili u pogledu transfera Modrića u Inter
FOto:HNS / Modrić u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji

Luka Modrić, kapiten nogometne reprezentacije Hrvatske, ne želi napustiti europskog prvaka Real Madrid i otići u milanski Inter, rekao je u petak dužnosnik Real Madrida.

"Ne postoji slučaj Modrić. Niti on želi otići, niti Real Madrid želi da ode. To je jedna medijska glupost. Još jedna u nizu", rekao je dužnosnik zamolivši da ostane neimenovan, prenosi Hina.

Podsjetimo, italijanski list "Corriere dello Sport" objavile su u srijedu kako je Modrićeva supruga Vanja ponudila Interu 32-godišnjeg veznog igrača te da su crno-plavi iskazali interesovanje.

Iste novine su navele kako se Modrićevi zastupnici Vlado Lemić i Predrag Mijatović nalaze u Milanu.

Novine AS, sa sjedištem u Madridu, smatraju da Lemić puštanjem vijesti o navodnom interesu Intera pokušava pritisnuti upravu Real Madrida da Modriću poveća plaću.

Modrić je došao u Madrid u ljeto 2012. godine a 2016. godine je potpisao ugovor s Realom do ljeta 2020. godine. Radijska stanica Cadena SER napominje da se Real Madridu ne sviđa navodni manevar zastupnika.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije