Modrić otputovao na Sardiniju, možda se više i ne vrati u Madrid

Radiosarajevo.ba
Modrić otputovao na Sardiniju, možda se više i ne vrati u Madrid
Foto: EPA / Radiosarajevo.ba / Messi i Modrić

Italijanski mediji, a ubrzo su se na vijest nadovezali i svjetski, donose pričo da ialijanski velikan Inter želi dovesti najboljeg veznjaka svijeta Luku Modrića.

Vijest je odjeknula nogometnim svijetom, a Modrić je, nakon fantastičnog rezultata s Hrvatskom na Mundijalu u Rusiji i osvajanja nagrade za najboljeg igrača turnira, u fokusu medija diljem planete.

O tome da je Modrić ozbiljna meta Intera pišu najugledniji i najupućeniji italijanski mediji i izvori kao što su Gazzetta dello Sport, Sky Sport

Junak Svjetskog prvenstva prema vijestima britanskog tabloida The Sun već pregovara s Interom u pogledu senzacionalnog prelaska iz Reala.

"Luka je sa svojom suprugom Vanjom otputovao na Sardiniju ove sedmice gdje uživa u produženom odmoru nakon SP-a i postoji realna šansa da se više ne vrati u Madrid, jer Inter želi postići dogovor s njim”, piše ovaj tabloid.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije