Džanan Musa: Dolazim na Koševo bodriti Sarajevo protiv Atalante

Radiosarajevo.ba
Džanan Musa: Dolazim na Koševo bodriti Sarajevo protiv Atalante

Sarajevo se priprema za revanš susret Europske lige protiv Atalante iz Bergama. Meč je na rasporedu u četvrtak u 20.15 sati, a za duel na Koševu traži se karta više.

Poznati najavljuju dolazak u glavni grad Bosne i Hercegovine, a jedan od njih je i Džanan Musa, dragulj bh. košarke koji je potvrdio da u četvrtak dolazi na Koševo kako bi s tribina pomogao Bordo timu da ostvari historijski rezultat.

“Veliki sam navijač Sarajeva. Jako sam euforičan što ću biti dio navijača Sarajeva protiv Atalante. Bit ću u četvrtak na Koševu i vjerujem da Sarajevo može proći dalje. Razlog za optimizam leži u činjenici da smo u Italiji ostvarili sjajan rezultat. Nadam se da ćemo se na kraju svi zajedno radovati”, poručio je za SCsport Džanan Musa, koji je inače poznat kao veliki navijač Sarajeva.

U razgovoru za naš portal, Musa je kazao da na Koševo dolazi sa ocem i dedom.

"Trebao je doći i brat Džannis, ali on ima obaveza i ide na putovanje. No, javljat ću mu rezultat svake sekunde. Nadam se da će to biti lijepe vijesti", dodao je naš as iz Brooklyn Netsa

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije