Griezmann: Imao sam ponuda, ali nisam razmišljao o odlasku iz Atletica

Anadolija
Griezmann: Imao sam ponuda, ali nisam razmišljao o odlasku iz Atletica
Sjajni francuski reprezentativac Antoine Griezmann kaže da je tokom ljeta imao mnogo ponuda, ali da niti jednog trenutka nije razmišljao o tome da napusti Atletico Madrid, javlja Anadolu Agency (AA).

“Uvijek sam bio jasan prema mojim agentima, rekao sam im da nemam namjeru napustiti Atletico, Chola Simeonea i moje saigrače“, jasan je Griezmann.

“Da, ljudi su dolazili i zvali me, ali ih nisam slušao. Zaista želim i nadam se da ću osvojiti nešto sa Atleticom.“

Griezmann je obećao da će sezonu dočekati bez misli usmjerenih na poraze u finali Lige šampiona sa Atleticom i EURO 2016 sa Francuskom.

“Bila je to vrlo dobra sezona za mene i lično, ali i za moje timove, iako sam izgubio dva finala. Siguran sam da ćemo se i ja i moji timovi vratiti još jači“, zaključio je Griezmann.

Francuz je u Atletico Madrid stigao 2014. godine iz Real Sociedada. Od tada je u dresu “jorgandžija“ odigrao 107 utakmica u svim takmičenjima i postigao 57 golova. Za reprezentaciju Francuske nastupio je 34 puta i dao 13 golova.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije