Donacija / Grad u BiH se zahvalio Mozzartu

02. 03. 2021. u 15:27:00 Promotivni tekst

Shares: 2

Na Plaketi zaštite i spasavanja koju je Mozzart dobio od grada Trebinja, ispisano je da je ova kompanija pokazala izuzetnu humanost i pružila materijalnu, tehničku i drugu pomoć.

Trebinjci nisu zaboravili na veliku podršku regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću tokom epidemije, a pogotovo im je u srcu ostala donacija od 15.000 maraka bolnici i Centru za socijalni rad koju su predstavnici Mozzarta zajedno uručili sa najboljom odbojkašicom Evrope Tijanom Bošković.

"Izuzetno nam je bilo drago što su se u pomoć gradu Trebinju uključile i privatne kompanije, što su bili odgovorni. Velika finansijska sredstava su prikupljena u trenucima kada nam je bilo itekako potrebno. Veliko hvala kompaniji Mozzart na solidarnosti koju su pokazali u periodu kada nam je bilo veoma teško", kaže gradonačelnik Trebinja, Mirko Ćurić.

mozzart-i-tijana-boskovic-donirali-sredstva-bolnici-i-gradanima-u-trebinju.jpg - undefined

Foto: Mozzart: mozzart-i-tijana-boskovic-donirali-sredstva-bolnici-i-gradanima-u-trebinju

voce Trebinje.jpg - undefined

Foto: Mozzart: voce Trebinje

Javna zahvalnica Mozzartu je uručena na manifestaciji „Centralna vježba zaštite i spasavanja u RS - Štit 2021“, koju ovaj grad tradicionalno organizuje povodom 1. marta, Svjetskog dana civilne zaštite. Priznanja za nesebičnu pomoć u borbi protiv korona virusa, između ostalih, dobili su i lokalni Dom zdravlja, bolnica, policijska stanica, civilna zaštita, vatrogasci i brojni drugi humani pojedinci.

Mozzart se tako našao rame uz rame sa svim onima koji su pružili podršku stanovnicima Trebinja kada im je bilo teško.

"Veliko nam zadovoljstvo što smo primili javnu zahvalnicu od grada Trebinje.
Čast nam je što su prepoznali naš trud i zalaganje s ciljem da im pomognemo u prevazilaženju teških trenutaka tokom epidemije. Ova plaketa nam je dodatni podsticaj za dalje, da nastavimo da pomažemo lokalnim zajednicama kroz društveno- odgovorni rad naše kompanije", kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta, Selma Salkanović.

Trebinje donacija CZSR.jpg - undefined

Foto: Mozzart: Trebinje donacija CZSR

Trebinje nije jedina lokalna zajednica kojoj je Mozzart pomogao tokom prošle

godine u prevazilaženju korona krize. Pomoć su uputili brojnim domovima zdravlja, bolnicama, kliničkim centrima i centrima za socijalni rad u gradovima i opštinama širom Bosne i Hercegovine. Kroz novčane donacije i pakete pomoći za borbu protiv korone ukupno su donirali 165.000 maraka.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA