Nogometaši Željezničara stigli u Podgoricu: Očekujemo prolazak u drugi krug

Radiosarajevo.ba
Nogometaši Željezničara stigli u Podgoricu: Očekujemo prolazak u drugi krug
Fudbaleri Željezničara u poslijepodnevnim satima stigli u Podgoricu, gdje su obavili prvi od dva treninga u glavnom gradu Crne Gore.

Trenirali su svi fudbaleri u punom intenzitetu na pomoćnom terenu stadiona FK Mladost, te je sutrašnji trening zakazan u terminu utakmice 20.30 sati, a obavit će ga na Gradskom stadionu u Podgorici.

Novopridošli centralni defanzivac Daniel Graovac, ističe kako su očekivanja jasna, te da se nada postignutom pogotku koji bi otvorio vrata drugog pretkola, saopćeno je iz FK Željezničar.

"Sigurno da su očekivanja prolaz u drugi krug. Najvažnije je da zabijemo pogodak, a onda bi sve bilo lakše, jednom nogom bismo bili u drugom pretkolu. Što se tiče moje prve utakmice zadovoljan sam, ali može još puno bolje. Drago mi je da me je ekipa prihvatila dobro i da je debi završio pobjedom", kazao je Graovac.

Uzvratna utakmica prvog pretkola Europa lige između Zete i Željezničara igra se u četvrtak, a Plavi iz prvog susreta, odigranog na Grbavici prošle sedmice, ima minimalnu prednost od 1:0.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije