FK Sarajevo se sprema za susret sa Zarijom: U prodaji će biti i dječije ulaznice

Radiosarajevo.ba
FK Sarajevo se sprema za susret sa Zarijom: U prodaji će biti i dječije ulaznice
Veliko interesovanja simpatizera Bordo kluba sa Koševa vlada za predstojeću utakmicu Europa lige, u okviru koje će u četvrtak FK Sarajevo ugostiti nogometaše FC Zaria Balti.

Nakon što su u Moldaviji poraženi rezultatom 2:1, nogometaši kluba s Koševa se nadaju da će iskoristiti gol na gostujućem terenu da stignu do prolaska u narednu fazu takmičenja, a da bi osigurali što veću podršku s tribina, uprava kluba odlučila je u prodaju pustiti i ulaznice za djecu.

Naime, od utorka, u Odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo, te u oba Bordo Fan Shop-a, po cijeni od 3 KM, djeca uzrasta do 12 godina, moći će kupiti posebne ulaznice, sa kojima mogu pristupiti svakoj tribini našeg stadiona. Napominjemo naše navijače da za ovaj susret nije moguće iskoristiti sezonske ulaznice ili bijele članske kartice, te da je ulaz na tribine stadiona moguć isključivo uz pokaz važeće članske kartice.

Ovom pogodnošću klub želi pokazati da misli na svoje najmlađe navijače, kojima želi omogućiti gledanje europskih utakmica Sarajeva.

Bordo klub poziva sve svoje navijače i simpatizere da dođu u utakmicu u četvrtak, te da svojim grlima i dlanovima budu velika podrška izabranicima Mehmeda Janjoša.

Podsjećamo, FK Sarajevo dočekuje Zariju sa početkom u 20 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije