Bez podrške na Pecari: Vratili navijače Sarajeva

Radiosarajevo.ba
Bez podrške na Pecari: Vratili navijače Sarajeva
Na Pecari u Širokom Brijegu istoimena ekipa dočekat će fudbalere Fudbalskog kluba Sarajevo gdje će se igrati uzvratna utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine, kada ćemo saznati novog osvajača titule prvaka.

Oko 200 navijača Fudbalskog kluba Sarajevo policija iz Širokog Brijega vratila je nazad ne omogućivši im prisustvovanje večerašnjoj utakmici, tako da su fudbaleri FK Sarajeva večeras ostali bez podrške navijača.

Grupa navijača FK Sarajevo koji su na gostujuću utakmicu krenuli kombijima zaustavljeni su na putu prema Širokom Brijegu kada ih je zaustavila policija ne dozvolivši im da nastave put.

Sa navijačima kojima je bilo onemogućeno prisustvovati utakmici, solidarisali su se i ostali navijači te odlučili da se vrate nazad i propuste utakmicu Kupa BiH.

U hercegovačkom klubu vlada veliki optimizam pred uzvratni susret i svi se nadaju da će upravo Široki Brijeg večeras slaviti novu, veliku pobjedu vrijednu titule.

S druge strane, u ekipi FK Sarajevo poprilično su uvjereni da će uspjeti postići barem jedan pogodak, što će dovesti do izjednačenja ukupnog rezultata, čime se finale Kupa BIH u nogometu vraća na početnu vrijednost, s velikom mogućnošću da oba tima stignu do trijumfa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije