Emir Obuća prognozirao utakmice 21. kola Premijer lige BiH

Radiosarajevo.ba
Emir Obuća prognozirao utakmice 21. kola Premijer lige BiH
Utakmice 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na rasporedu su danas, a svih šest susreta počinje u 15 sati.

Bivši fudbaler Sarajeva, četvrti najbolji strijelac Bordo tima u historiji i najbolji strijelac ekipe s Koševa u evropskim takmičenjima Emir Obuća, prognozirao je za čitatelje portala Radiosarajevo.ba duele koji su pred nama.

Olimpic - Vitez

Mislim da bi tu trebao Olimpic dobiti jer je u puno težoj situaciji od Viteza, koji je ipak bliže nekoj sredini tabele. Mislim da Olimpic mora dobiti ako ima ambicije da ostane u ligi.

Krupa na Vrbasu - Čelik

Iskreno ja bih volio da Čelik pobijedi s obzirom na to da sam tu igrao godinu dana. Bit će teška utakmica, ali neka bude navijački dvojka.

Mladost - Zrinjski

Husref je nedavno preuzeo Mladost i po meni to dosta dobro ide. Trebalo je vremena da se malo poslože stvari, ali sada to jako dobro ide. Po meni bi to moglo biti neriješeno. Ja bih to volio zbog Sarajeva.

Radnik - Sloboda

Sloboda je mijenjala igrački kadar i sigurno da će im biti teško. Mislim da se neće dobro "provesti" u Bijeljini.

Metalleghe - Željezničar

Mislim da će to biti jedna lagana dvica. Mislim da Željezničar neće imati problema u ovom susretu.

Sarajevo - Široki Brijeg

Ne znam ima li potrebe uopće da komentarišem? Moje se želje znaju, a to je pobjeda Sarajeva. Uslovi su teški, a to će više odgovarati Širokom. Ipak mislim da je to najsigurniji "kec" u ovom kolu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije