Mehmed Janjoš: Ne možete da se ne borite kada imate podršku Hordi zla

Radiosarajevo.ba
Mehmed Janjoš: Ne možete da se ne borite kada imate podršku Hordi zla
Fudbalski klub Sarajevo sutra će na stadionu Asim Ferhatović Hase u 21. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine odmjeriti snage s Nogometnim klubom Široki Brijeg.

Danas je u prostorijama kluba iz Titove 38b održana press konferencija na kojoj se prisutnim predstavnicima medija obratio šef stručnog štaba Mehmed Janjoš.

"Pripreme za utakmicu teku normalnu. Kao što znate u subotu smo igrali s Olimpicom, a potom s Travnikom u Kupu. Sutra nas očekuje važna utakmica. Moramo tražiti što bolju igru, ali moramo tražiti i pobjede. Svi igrači su spremni, nema povrijeđenih i kartoniranih igrača i to nas raduje. Naš protivnik ulazi u formu i pokazali su to u Mostaru protiv Zrinjskog. Očekujem utakmicu s dosta tempa i naravno pobjedu Sarajeva", rekao je Janjoš i dodao:

"Očekujem da igraju ofanzivno i s dvije pobjede oni su u Ligi za prvaka. Nama su isto tako bodovi jako bitni i zbog toga očekujem odličnu utakmicu. Malo me strah vremena, ali se nadam da će teren biti dobar. O nizu ne razmišljamo sada, to je zaista prelijepo, ali bitni su samo bodovi i pobjede", rekao je Janjoš.

"Naši navijači su sjajni. Na Otoci su bili zaista fenomenalni. Ne možete da se ne borite kada imate navijanje poput onog na Otoci i očekujem odličnu atmosferu i sutra", istaknuo je Janjoš.

"Kovačević neće biti u kombinaciji jer se tek oporavio od teške povrede. Husejinović se vraća, ali još uvijek nije na 100 posto svojih mogućnosti. Sigurno da nas raduje što ulazi u formu", istaknuo je Janjoš.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije