Edin Džeko mu ovaj put nije meta: Andre Onana u sukobu s Marcelom Brozovićem na treningu Intera

0
Radiosarajevo.ba
Edin Džeko mu ovaj put nije meta: Andre Onana u sukobu s Marcelom Brozovićem na treningu Intera
Foto: Screenshot/Twitter / Sukob Andre Onane i Marcela Brozovića

Golman Intera Andre Onana sukobio se s Marcelom Brozovićem na treningu prije revanš meča u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Benfice, a isti igrač je imao sukob s Edinom Džekom prije nekoliko mjeseci. 

Andre Onanu od dolaska u Inter prate kontroverze. Ovaj golman je zbog dopinga bio suspendovan godinu dana, od 2021. do 2022. godine. Zatim je, po dolasku u Inter, imao sukob s reprezentativcem Bosne i Hercegovine Edinom Džekom, tokom utakmice s Portom u Ligi prvaka. 

Nigerijski golman je sada opet u centru kontroverzi. Na treningu talijanskog kluba prije revanša protiv Benfice, u okviru četvrtfinala Lige prvaka, Onana je napao Marcela Brozovića, veznog igrača Intera i hrvatske reprezentacije. 

Black Tie 2 | Sud BiH objavio detalje odluke: Evo kome su izrekli mjere zabrane

Black Tie 2 | Sud BiH objavio detalje odluke: Evo kome su izrekli mjere zabrane

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, vidi se kako je Onana odgurnuo Brozovića tokom jedne od vježbi na treningu. Brozoviću se to očigledno nije svidjelo, a na njegov komentar je Onana reagovao tako što je krenuo da se fizički obračuna s njim. 

Ubrzo su ih razdvojili saigrači, te nije eskaliralo među ovim dvojcem. Ovo je loš znak za Inter pred utakmicu s Benficom, gdje traže svoje prvo polufinale u Ligi prvaka još od 2010. godine, kada su ovo takmičenje i osvojili. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije