Edin Džeko: Bit ćemo još bolji naredne sezone

Radiosarajevo.ba
Edin Džeko: Bit ćemo još bolji naredne sezone
Edin Džeko nastavio je gdje je stao prošle sezone. Kapiten našeg nacionalnog tima u prijateljskom susretu protiv aktuelnog prvaka Italije Juventusa postigao je pogodak kojim je njegova Roma izborila jedanaesterce.

Stara dama slavila je u posljednjoj utakmici International Champions Cupa nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Torinska ekipa povela je golom Mandžukića, a Džeko je izjednačio nakon asistencije Aleksandra Kolarova.

"Još uvijek je pripremni dio. Na početku utakmice igrali smo dobro, nakon toga smo se malo izgubili, ne znam zbog čega. Međutim, u drugom poluvremenu je to bilo dobro protiv teškog protivnika i ovo je dobar rezultat", rekao je Džeko za Goal, a potom se osvrnuo i na Juventus:

"Oni su ostali jaki, drugi klubovi su ojačali, ali smatram da će predstojeća sezona u italijanskoj Seriji A biti ljepša nego prošlih godina", istaknuo je Džeko.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije