Džeko: Želim biti bolji ove sezone

Radiosarajevo.ba
Džeko: Želim biti bolji ove sezone
Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko naveo je u intervju za oficijelnu stranicu italijanske Rome da je važno da njegov klub sezonu započne pobjedom.

"Uvijek je dobro dobiti prvu utakmicu, naročito ako igrate kući. Ako želite ostvariti velike ciljeve, važno je da dobijate utakmice kući, zato je ova važna", rekao je Džeko, piše AS Roma.

Edin je, također, naveo da su se nakon ljetnog prelaznog roka svi timovi poboljšali, ali i da je njegov tim pojačan, te da je važno što insistiraju i na timskom radu i na individualnim kvalitetama.

Bh. fudbaler ima dosta razloga da bude pun samopouzdanja - prvi gol za Romu postigao je protiv Juventusa na domaćem terenu, gdje je postigao i gol protiv Udinesea sa kojom će Roma odigrati susret u subotu.

"Osjećam se spremnim za novu sezonu i vjerujem da ono što je bilo dobro u prošloj mogu prenijeti u novu. Jedini cilj koji imam je da budem bolji. Želim pomoći svom timu da dobija utakmice, da zabijam golove i trudit ću se koliko god mogu", rekao je Edin.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije