Džeko: Titula prvaka? Sve je moguće...

Anadolija
Džeko: Titula prvaka? Sve je moguće...
Edinu Džeki pogodak u 31. kolu prošlog vikenda protiv Bologne bio je 24. u Seriji A ove sezone, te dijeli prvo mjesto na listi strijelaca italijanskog šampionata s Andrea Belottijem.

Drugoplasirana Roma sedam utakmica prije kraja prvenstva za liderom Juventusom zaostaje šest bodova. Ipak, kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine vjeruje da nada posljednja umire, odnosno da bi Roma možda mogla i do osvajanja titule, tim prije što će imati i direktni duel sa Starom damom iz Torina.

”Sve je moguće do kraja sezone. Imat ćemo i utakmicu s Juventusom. Poslije tog meča sve bi moglo biti jasnije. Moramo vjerovati u sebe”, izjavio je Džeko, te dodao:

”Ako ne dođemo do trofeja veoma je bitno da budemo drugi u prvenstvu. Imali smo zgusnut raspored utakmica u Kupu Italije i UEFA Europa ligi. Italijanski savez nam s nekim od termina utakmica nije htio izaći ususret i to nam je napravilo probleme”.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije