Dragan Petrović sudi revanš Željezničara i Širokog Brijega

Anadolija
Dragan Petrović sudi revanš Željezničara i Širokog Brijega
Revanš utakmica četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine između fudbalera Željezničara i Širokog Brijega igrat će se na stadionu ”Grbavica” u Sarajevu u srijedu, 6. decembra, od 18 sati.

Za glavnog arbitra susreta određen je Dragan Petrović iz Banja Luke, saopštili su iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FS BiH).

Na aut linijama asistirat će mu Sreten Udovičić i Dragan Keranović, obojica iz Prijedora, dok će četvrti sudija biti Ermin Sivac iz Zenice. Za petog sudiju izabran je Zoran Grbić iz Prijedora, a šesti će biti Emir Spahalić iz Mostara.

Delegat meča bit će Davor Ristović iz Istočnog Sarajeva, posmatrač suđenja Dragan Marić (Srbac), te oficir za sigurnost FS BiH Adis Hajlovac iz Visokog.

U prvoj utakmici igranoj prošlog četvrtka na stadionu ”Pecara” u Širokom Brijegu Željezničar je pobijedio, rezultatom 1:0.

Plasman u polufinale Kupa BiH ranije su izborili Sloboda (Tuzla), Krupa (Krupa na Vrbasu) i Zvijezda 09 iz Etno sela Stanišić kod Bijeljine.

Polufinalni susreti igrat će se na proljeće 2018. godine

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije