Direktor Rome tvrdi: Džeko može sam pobijediti Barcelonu

Radiosarajevo.ba
Direktor Rome tvrdi: Džeko može sam pobijediti Barcelonu
Roma u srijedu gostuje kod Barcelone u prvom četvrtfinalnom meču Lige prvaka, a uoči ovog susreta mnogi vrhunski poznavaoci hvale kapitena reprezentacije BiH Edina Džeku kao veliku zvijezdu ovog susreta.

To je bio i dobar povod da španski mediji na naslovnice vrate Monchija, dobro poznato lice u tamošnjem fudbalu, aktuelnog sportskog direktora Vučice, koji je godinama bio prvi operativac Seville.

Monchi je govorio o treneru Eusebio di Francescu, oproštaju kapitena Tottija, najboljem napadaču Edinu Džeki, otkriću sezone…

"Edin Džeko ima 32 godine. Ali on ima i savršeno profesionalan život, trenira kako treba, voli svoj posao i prošle sezone je postigao 39 golova. Trenutno ima 17 pogodaka na kontu, uključujući i gol kojim je eliminisao Shakhtar u osmini finala Lige prvaka. Možda nema nezamjenjivih, ali Džeko je u stanju sam dobiti utakmicu", rekao je Monchi za Mundo Deportivo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije