Pogledajte Cristiana Ronalda u ulozi sakupljača lopti

Radiosarajevo.ba
Pogledajte Cristiana Ronalda u ulozi sakupljača lopti
Ljubav roditelja prema djeci je neizmjerna i često vidimo ljude, koje ne bismo mogli ni zamisliti u takvim situacijama, da rade prava mala čuda zbog svoje djece. U pokazivanju te ljubavi ne zaostaju ni slavne ličnosti, kao što je Cristiano Ronaldo.

Ovog puta Ronaldo, koji je nebrojeno mnogo puta pokazao da ima veliko srce, na utakmici svog sina činio je ono što je nezamislivo kada spojimo pojmove nogomet i Cristiano Ronaldo. Slavni nogometaš, koji je često na meti kritika zbog, kako tvrde mnogi, njegove nalickanosti i narcisoidnosti, gledao je utakmicu svog nasljednika i "radio" kao sakupljač lopti iza gola.

Nogometaš kojeg gotovo nikada nismo vidjeli da je izveo aut, za ljubav svog sina od navijača je postao radnik na utakmici, što je neko od drugih posmatrača uspio zabilježiti i objektivom kamere.

Naravno i taj Ronaldov "posao" je obavljen uz pokazivanje velikog fudbalskog umijeća, koje krasi ovog igrača, a ovaj veliki humanitarac, što mnogi često zaboravljaju, pokazao je veliko srce, što možete i vidjeti u narednom videu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije