Đoković pokazao svima gdje je napravio prve teniske korake

Radiosarajevo.ba
Đoković pokazao svima gdje je napravio prve teniske korake
Na svom Facebook profilu Novak Đoković, jedan od naboljih tenisera na svijetu, sve češće "vježba" live prenose, u kojima prikazuje neke detalje iz svog života. Ovog puta boravio je na Kopaoniku, na terenu gdje je gradio vještinu za sjajnu karijeru.

U videu, kojim prikazuje svoj najdraži teren, Đoković je prizivao neke lijepe uspomene na vrijeme prije nego su u intervenciji zbog ratnih dejstava na Kosovu NATO snage bombardirale Srbiju 1999. godine.

"Ovo je moj najdraži teren za tenis na cijelom svijetu. Nalazim se sa svojim prijateljima i suprugom na Kopaoniku i želio sam posjetiti teniski klub gdje sam provodio mnogo vremena s porodicom vježbajući tenis. Posljednji put kad sam bio ovdje, bez snijega, bila je 1998. godina. Godinu dana prije velikog bombardiranja 1999. godine, u kojem su nažalost stradale zgrade ovog teniskog kluba", kazao je Đoković u live javljanju s Kopaonika.

Emocije koje je pokazivao tokom posjete bile su evidentne, a to je i potvrdio kazavši: "Mnogo dobrog vremena smo provodili ovdje uživajući u hrani, druženju i prelijepoj prirodi".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije