Čobo Janjuš o reprezentaciji BiH: Savjetovao bih gospodinu Petevu...

7
Radiosarajevo.ba
Čobo Janjuš o reprezentaciji BiH: Savjetovao bih gospodinu Petevu...
Foto: Radiosarajevo.ba / Slobodan janjuš voli doći u Sarajevo iz Amerike

Nekadašnji legendarni golman Željezničara i Sarajeva Slobodan Čobo Janjuš na svom Facebook profilu oglasio se nakon još jednog poraza fudbalske reprezentacije BiH.

"Ne želim da kritikujem nikoga poslije katastrofalne igre i zalaganja na terenu gdje su završili svoj pohod ka baražu samo bi savjetovao gospodina Peteva da pusti snimak utakmice Hrvatska Rusija i da pogledaju naši igrači kako se bori i trči svih 90 minuta i za svoju državu koju vidi se vole još jednom veliki respekt za igraće i stručni štab na odlasku u Katar na Svjetsko prvenstvo, sretno Vatreni", napisao je Janjuš.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Podsjećamo, fudbalska reprezentacija Finske pobijedila je u Zenici Bosnu i Hercegovinu s 3:1 u pretposljednjem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i na taj način našu selekciju definitivno ostavila bez Mundijala u Kataru. 

Našim Zmajevima još je ostalo da u utorak odigraju posljednji susret u grupi. Protivnik je Ukrajina, a susret počinje u 20.45 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije