Petev nakon Finske iskren kao nikad: Imam samo jedno pitanje

10
Radiosarajevo.ba
Petev nakon Finske iskren kao nikad: Imam samo jedno pitanje
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Ivaylo Petev

Selektor Zmajeva Ivaylo Petev bio je razočaran nakon današnjeg poraza u Zenici od Finske (1:3) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

"Prva stvar je da ću se izviniti svim navijačima. Mi smo ih razočarali. Odigrali smo loše. Pravili smo velike greške. Dali smo Fincima da prelako zabiju dva gola. Meni je veliki upitnik u glavi, zbog čega je to tako bilo? Mogu vas uvjeriti da smo odigrali 50 posto onoga što je bilo na treningu, pobijedili bismo. Napravili smo tri ili četiri koraka unaprijed, pa smo se vratili nazad. Fudbal je fudbal, ne možemo ništa vratiti. Samo me zanima jedan odgovor - zbog čega smo se tako ponašali?", kazao je zbunjeni Petev pa dodao: 

"Dogovor je na poluvremenu bio da izađemo visoko u nastavku. Mi poslije gola Menala pravimo glup faul i primimo gol, tad je bilo gotovo. Danas smo možda previše izgorjeli. Ovi igrači su pokazali da mogu igrati jako dobro. Šteta za danas".

EU je prepoznala dobru uređenost oblasti intelektualnog vlasništva, a Institut nastavlja tim putem

EU je prepoznala dobru uređenost oblasti intelektualnog vlasništva, a Institut nastavlja tim putem

Šta dalje?

"Zbog jedne loše utakmice ne možemo promijeniti mišljenje o našim igračima. Ja sam razočaran i ne znam šta je danas bilo.

Mi idemo dalje, ne možemo plakati, mjesecima i danima. Moramo naći razlog zašto smo danas ovako odigrali", završio je selektor Petev. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije