Čobo Janjuš o reprezentaciji BiH: Savjetovao bih gospodinu Petevu...

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

PapeMehlem

Savjetovao bih gospodina Cobu da se ufati noge od svoje gospodje, dzaba bilo konja vranih i hotela po Floridi, kada nemas testikule.

Guest

svi koji su dali komentar prije - neka se najedu gowana. I vi bi išli na Floridu ali kokuzima tamo nema mjesta. Čobo je rekao živu istinu.

Florida

Savjetovao bih gospodina Cobu da se ufati noge od svoje gospodje, dzaba bilo konja vranih i hotela po Floridi, kada nemas testikule. ka PapeMehlem Florida;nema ona nista na Floridi,srpkinja je davno bankrotirala i promijenila ime,kokuzi oboje.

kikirez

@gornje komentatore Zasto Cobu vrijedjate, njegov privatni zivot spominjete?! Nista lose ni netacno nije rekao u ovoj izjavi,osim toga je uvijek dobronamjeran u izjavama prema Bosni i repki,Sta ako mu je zena Srpkinja (kao sto je i on,makar po roditeljima),treba ga postovati.

Respekt

Reprezenatcija Hrvatske u futbalu treba da bude primjer igracima Bosne i Hercegovine kako se brani boja domovine. Svaki pad treba da bude posticaj za jos vise i jace da se borite za boje domovine i za pucanstvoko koje dolazi i navijati za vas kao tim.

Gost

Kod nas nije nikad bilo do selektora. Nikako da se pomirimo da nemamo kadar za pobjede, a pogotovo nemamo pobjednički mentalitet

Jao

Jel moguće da je čovjek ovako nepismen???

/ Najnovije