Brondby u utakmici protiv Nordsjaellanda ima priliku da dođe do titule

0
Radiosarajevo.ba
Brondby u utakmici protiv Nordsjaellanda ima priliku da dođe do titule
Twitter / Brøndby IF

Brondby danas ima priliku da dođe do titule Danske Superlige. Nakon nekoliko očajnih partija Midtyllanda dobili su priliku da postanu novi prvaci a za to im je potrebna pobjeda nad Nordsjaellandom kome bodovi u posljednjem kolu nemaju nikakav značaj. Utakmica počinje u 17.00 sati.

Mali problem za ekipu Brondby-a će danas biti izostanci Frendrupa i Lindstroma koji odrađuju suspenzijju nakon što su dobili crvene kartone u utakmicama protiv Kopenhagena i Aarhusa. Ipak, to ne bi trebalo predstavljati problem jer je Brondy daleko kvalitetnija ekipa od Nordsjaellanda.

Brondby je na posljednjih šest utakmica savladao Nordsjaelland, a za poraz od ove ekipe ne znaju na posljednjih 15 susreta. Brondby je savladao ekipu Nordsjaellanda kod kuće na posljednjih sedam susreta i danas kad se bore za titulu nema razloga da ne nastave taj niz.

Utakmicu možete pratiti na ovom LINKU.

Kladionica MOZZART je ovu utakmicu uvrstila u svoju ponudu. Tako je kvota na pobjedu Brondbya 1,40, neriješeno 4,80, a na Nordsjaelland 7,75.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije