Anketa | Vraća li se Husref Musemić na Koševo?

5
A. S.
Anketa | Vraća li se Husref Musemić na Koševo?
Foto: Facebook / Husref Musemić

Husref Musemić ponovo na Koševu - vijest je koja se očekuje da u narednih dana dođe iz prostorija Fudbalskog kluba Sarajeva, iz ulice Maršala Tita 38/b.

Za sada se još niko nije oglasio - zvanično. Nezvanično - pregovori traju, pa se prekinu, pa se opet nastave. Za sada je sve blizu dogovora.

Musemić je sve bliži Koševu, posebno kako je prepao dolazak Denisa Ćorića, koji se nalazi pred ulaznim vratima Željezničara.

Gori kuća u Sarajevu: Vatrogasci se više od sat bore sa vatrenom stihijom

Gori kuća u Sarajevu: Vatrogasci se više od sat bore sa vatrenom stihijom

Prema informacijama portala Radiosarajevo.ba - Denis Ćorić je bio u pregovorima sa Sarajevom. Čak je i on sam izrazio želju, kako saznajemo, da preuzme tim s Koševa. Mnogo prije nego je krenuo u razgovora sa Željezničarom.

Onda je stigla vijest da je očekuje veliki povratak Safeta Sušića. Njegov menadžer Nermin Čengić bio je uvjeren da je to gotova stvar. Čekao se samo Papetov potpis. No, i to je propalo.

/ Anketa

Ko je najbolje ime za trenera FK Sarajevo?
Rezultati

Navijači još nisu dali svoju posljednju riječ. Veliki dio njih zagovara povratak Dženana Ušćuplića. Oni smatraju da Sarajevo može voditi samo čovjek koji u dušu poznaje igrače, koji je "dijete kluba".

Pojedina struja, ona pozitivna vjeruje i povratak Vinka Marinovića, koji je raskinuo sa šampionskom ekipom Borca. Vinko je bio na Koševu. Otišao je uzdignute glave. Zato ga pojedinci žele ponovo na Koševu.

Ismir Mirvić se još nije oglasio. Mudro šuti i pregovara. Poznavajući njegov mentalitet i poslovni instinkt nije nemoguće da na klupi Sarajeva osvane neko potpuno novo ime. 

Novac na Koševu nije problem. A od novca sve kreće... Bit će zanimljivo u narednim satima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije