Oglasio se Safet Sušić nakon što su ga mnogi vidjeli na klupi FK Sarajevo

0
Radiosarajevo.ba
Oglasio se Safet Sušić nakon što su ga mnogi vidjeli na klupi FK Sarajevo
Foto: Instagram / Safet Sušić, Ismir Mirvić i Faruk Hadžibegić

Najuspješniji selektor u historiji reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić spominje se kao kandidat za preuzimanje FK Sarajevo.

Nakon što je Sarajevo razriješilo sportskog direktora Senijada Ibričića, spominje se da bi u narednim danima bivši mogao postati i slovenački stručnjak Simon Rožman kojeg bi, špekuliše se uveliko, mogao zamijeniti upravo Pape koji je bez angažmana od 2018. godine kada je napustio Akhisarspor, piše Reprezentacija.ba.

Da nisu u pitanju samo glasine potvrdio je i Sušićev agent Nermin Čengić kazavši, između ostalog, kako će se u narednim danima znati više detalja kada je cijela priča u pitanju.

Uflekali ste omiljenu košulju kremom za sunčanje? Ovo sredstvo čisti u sekundi, a svako ga ima

Uflekali ste omiljenu košulju kremom za sunčanje? Ovo sredstvo čisti u sekundi, a svako ga ima

Također, kontaktirali su i samog Safeta Sušića.

Sarajevo? Ne, nemam šta o tome da kažem. Daleko sam od svih tih medijskih nagađanja. Sa prvim čovjekom kluba Ismirom Mirvićem se čujem s vremena na vrijeme, možda dva-tri puta godišnje, znam da ulaže mnogo energije i novca da napravi nešto“, kaže Sušić.

Možemo li ga narednih dana očekivati u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, pitali su Sušića.

“Planiram doći ovog ljeta. Možda biste vi novinari odmah željeli da to povežete sa cijelom pričom, ali ne, ne bih stvarno o tome u ovom trenutku”, rekao je Pape.

Ostatak teksta pročitajte na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije