Adžem: Sve osim poraza u Mostaru bi nas zadovoljilo

Radiosarajevo.ba
Adžem: Sve osim poraza u Mostaru bi nas zadovoljilo
Nogometaši Željezničara otputavali su jutros u Međugorje, gdje će obaviti dva treninga uoči meča 21. kola Premijer lige BiH protiv Zrinjskog u Mostaru.

Plavi se nalaze na prvom mjestu na tabeli sa 47 bodova i imaju jedan više od narednog protivnika, a u ekipi su složni da bi bilo koji rezultat osim poraza bio zadovoljavajući.

Trener Željezničara svjestan je da njegovu ekipu čeka teška utakmica, ali se nada da će tim s Grbavice odigrati dobar meč.

"Mi danas odlazimo u Međugorje da bismo mogli obaviti treninge prije utakmicu sa Zrinjskim, jer u Sarajevu zaista nema nikakvih uslova. Idemo kompletni, osim Žerića, koji je povrijeđen. Nemamo bolesnih niti kartoniranih igrača i to nas raduje. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da će se nakon nje razgovarati o dobrim potezima igrača a ne o nekim drugim stvarima. Sve osim poraza bi nas zadovoljilo", poručio je Adžem uoči odlaska u Međugorje.

Nogometaš Željezničara Daniel Graovac ulogu favorita prepustio je domaćoj ekipi.

"Očekuje nas derbi takmica, mislim da će biti dobar teren. Smatram da je Zrinjski favorit samo radi domaćeg terena, ali mislim da smo mi druga ekipa u odnosu na prošli derbi", zaključio je Graovac.

Utakmica između Zrinjskog i Željezničara igra se u srijedu od 14.30 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije