I na Koševu bili primorani farbati lopte u crveno

Radiosarajevo.ba
I na Koševu bili primorani farbati lopte u crveno
Nogometaši Sarajeva i Radnika na Koševu su igrali bez golova.

Po izuzetno teškim vremenskim uslovima i zaleđenom terenu nogometaši Sarajeva i Radnika su podijeli bodove, iako su obje ekipe imali po nekoliko izglednih prilika da dođu do gola. 

Ekipa s Koševa potrudila se da osigura optimalne uslove za održavanje susreta s obzirom na to da je snijeg padao od prethodne noći. 

Linije igrališta su bile markirane crvenom bojom, a na Koševu je osigurana i originalna lopta za igranje u ovakvim vremenskim uslovima.

Ipak, i na Koševu su morali farbati dodatne lopte u crveno na zahtjev službenih lica današnje utakmice.

Podsjećamo, javnost je ismijala kada je u posljednjem gradskom derbiju koji je odigran na stadionu Grbavica, tabor Željezničara bio primoran ofarbati zvanične lopte BH Telecom Premijer lige.

Bordo tim se ovim remijem gotovo oprostio od borbe za naslov, jer za vodećim ekipama Željezničarom i Zrinjskim zaostaje teško dostižnih 11, odnosno 10 bodova.  Bijeljinski tim s druge strane korak  bliže osvajanju šestog mjesta i plasmanu u ligu za prvaka BiH. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije