Zbog njega došlo do tuče: Igrač Real Madrida se oglasio na Twitteru

2
Radiosarajevo.ba
Zbog njega došlo do tuče: Igrač Real Madrida se oglasio na Twitteru
Foto: Twitter / Sergio Llull

Bek Real Madrida Sergio Llull uputio je izvinjenje za faul koji je počinio na utakmici Real Madrid-Partizan (80:95), zbog kojeg je došlo do velike tuče koja je i suspendovala meč. 

Sergio Llull je na 1:40 do kraja susreta teško faulirao beka Partizana Kevina Puntera. Nakon Punterove reakcije prema Llullu, nastao je opšti haos. 

U tom haosu najdeblji kraj izvukli su Džanan Musa, kojeg je Punter udario pa Mathias Lessort, centar Partizana, bacio na pod, te Dante Exum, kojeg je Guerschon Yabusele hrvačkim zahvatom srušio na parket i, čini se, teško povrijedio

U Sarajevo stigle prve trešnje, evo koliko je novca potrebno za kilogram

U Sarajevo stigle prve trešnje, evo koliko je novca potrebno za kilogram

Llull smatra kako je do incidenta došlo zbog njegovog poteza, pa se i formalno izvinuo na Twitteru. "Ono što se desilo sinoć se nikada ne smije dešavati na košarkaškom terenu. Preuzimam odgovornost za teški faul koji je pokrenuo katastrofu. Moje isprike svim fanovima košarke." 

Njegovo izvinjenje pokrenulo je lavinu reakcija na ovoj društvenoj mreži, a najčešće se radilo o navijačima Partizana koji nisu birali riječi da opišu legendarnog španskog beka. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije