Super zvijezde razočarale: 'Ovo je najgora All Star utakmica ikada'

0
Radiosarajevo.ba
Super zvijezde razočarale: 'Ovo je najgora All Star utakmica ikada'
Foto: EPA - EFE / Jayson Tatum, MVP All Star utakmice

Najveći event tokom All Star vikenda u NBA ligi je, naravno, All Star utakmica koja je ove godine razočarala sve prisutne, a pobjedu je odnijela ekipa koju je birao Giannis Antetokounmpo. 

Ovo je bio prvi poraz za ekipe koje bira LeBron James otkada je uveden ovaj način igranja All Star utakmice. Rezultat je glasio 184-175, a MVP nagradu je ponio Jayson Tatum. Zvijezda Bostona je postigla 55 poena, što je rekord ove utakmice, te je Tatum vodio svoju ekipu do pobjede. 

Ipak, njegov fantastični nastup je ostao u sjeni razočaravajuće igre većine zvijezda. Nikola Jokić i Luka Dončić su izgledali nezainteresovano, te postigli samo po četiri poena.

Cijene u Neumu veće za 10-15 posto, trenutna popunjenost hotela na 70 posto

Cijene u Neumu veće za 10-15 posto, trenutna popunjenost hotela na 70 posto

Kapiten pobjedničke ekipe Giannis Antetokounmpo je igrao manje od minut, te postigao samo dva poena, zbog povrede desnog zgloba. 

Komentar trenera Mikea Malonea, koji je vodio LeBronov tim s klupe, možda najbolje opisuje kakva je utakmica bila. Malone je rekao da je ovo najgora utakmica koju je on gledao, te da mu je bilo teško gledati šta se dešavalo na parketu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije