Nagrada za najkorisnijeg igrača All Star utakmice nosit će ime Kobea Bryanta

Fena
Nagrada za najkorisnijeg igrača All Star utakmice nosit će ime Kobea Bryanta
Foto: CNN / Gianna i Kobe

Nagrada za najkorisnijeg igrača (MVP) All Star utakmice NBA lige od ove godine nosit će ime legende Los Angeles Lakersa Kobea Bryanta, a bit će dodijeljena u noći s nedjelje na ponedjeljak, 17. februara, u Chicagu, nakon glasanja za najboljeg igrača utakmice.

Bryant, inače sudionik u 18 All Star utakmica, poginuo je prošlog mjeseca u padu helikoptera u Kaliforniji zajedno s 13-godišnjom kćerkom Giannom Bryant i još sedam putnika, a povjerenik NBA lige Adam Silver kazao je kako mu liga na ovaj način želi odati počast.

Ovogodišnje izdanje NBA All Star utakmice, koja se igra u noći s nedjelje na ponedjeljak, potpuno je posvećeno Bryantu.

Svi igrači momčadi kojoj je kapetan LeBron James na dresu će nositi broj 2 koji je nosila njegova kćerka Gianna, a druga momčad, čiji je kapetan Giannis Antetokounmpo, nosit će na dresu broj 24 kojeg je Kobe Bryant nosio zadnjih deset sezona svoje karijere, prenose mediji.

Tijekom noći održana su natjecanja u zakucavanju i šutiranju trica, u kojima su pobijedili košarkaš Miami Heata Derrick Jones Jr., odnosno igrač Sacramento Kingsa Buddy Hield.

Kobe Bryant osvajao je nagradu MVP-a All Star utakmica četiri puta, i to 2002. , 2007. , 2009. i 2011. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije