Ma, bravo! Luka Garza osvojio MVP nagradu na All Star vikendu

0
Radiosarajevo.ba
Ma, bravo! Luka Garza osvojio MVP nagradu na All Star vikendu
Foto: Twitter / Luka Garza

Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Luka Garza briljirao je u All Star utakmici razvojne lige, te je osvojio MVP nagradu ove utakmice. 

Tokom All Star vikenda, osim titularne utakmice, događaju se i drugi eventi. Među njima je i utakmica najboljih igrača razvojne lige, gdje je nastupao i naš Luka Garza

On je bio i kapiten svoje ekipe, jer je imao najviše glasova navijača. Igrali su protiv ekipe koju je birao odlični Scoot Henderson, igrač za kojeg se predviđa visok izbor na draftu ove godine. 

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Garzina ekipa je odnijela pobjedu rezultatom 178-162, a naš centar je ubacio 23 poena i dodao osam skokova. Ovo je sigurno odličan znak za našeg reperezentativca, s obzirom na to da se još uvijek bori za konstantne minute u Minnesota Timberwolvsima

Nadamo se da će ovu igru prenijeti i u košarkašku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, kada napokon debituje u najdražem dresu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije