Kamp KK Realway na Bjelašnici: Najljepša košarkaška priča je počela

0
Radiosarajevo.ba
Kamp KK Realway na Bjelašnici: Najljepša košarkaška priča je počela
Foto: KK Realway Sarajevo / Kamp KK Realway na Bjelašnici

Košarkaški klub Realway Sarajevo na Bjelašnici je otvorio novo izdanje košarkaškog kampa, koji je već na startu okupio ugledne goste i predivnu atmosferu.

Čast da ovogodišnje izdanje kampa otvori, imao je legendardni kapiten bh. reprezentacije i ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Samir Avdić.

Iz KK Realway su se zahvalili i dogradonačelnici Grada Sarajeva Anji Margetić, prvoj bh. olimpijki iz Barcelone 1992., na obraćanju svim polaznicima.

Kamp KK Realway na Bjelašnici - undefined

Foto: KK Realway Sarajevo: Kamp KK Realway na Bjelašnici

"Zahvalni smo i bh. reprezentativcu Adinu Vrabcu koji je svim polaznicima prenio svoja iskustva iz reprezentacije, ali i s kampova gdje je bio član prve generacije polaznika 2004. godine", dodala je Dženana Balić, menadžerica u KK Realway, koja nam je poslala i fotografije atmosfere s Bjelašnice, gdje se na kraju i rezala slavljenička torta.

Polaznicima se na kraju obratio i direktor KK Realway i predsjednik Orgasnizacionog odbora kampa Nedim Džemić, koji se zahvalio svim polaznicima, trenerima, gostima, prijateljima i partnerima na ukazanom povjerenju i svima poželio dobrodošlicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije