"Hezonja, pa ti si naš": Novi snimak madridske tuče oduševio 'Grobare'

2
Radiosarajevo.ba
"Hezonja, pa ti si naš": Novi snimak madridske tuče oduševio 'Grobare'
Foto: Real Madrid / Mario Hezonja

Skandalozne scene koje su se odigrale u drugoj utakmici četvrtfinala Evrolige između Real Madrida i Partizana iz Viznik centra, ubrzo su obišle cijeli svijet, sada se pojavio i novi snimak kojim su navijači Partizana (Grobari) oduševljeni.

Sada se pojavio snimak tuče iz drugog ugla, a u centru pažnje je hrvatski internacionalac i košarkaš Reala Mario Hezonja. Na snimku možemo primijetiti jednu zanimljivu siruaciju, a sve dok su Džanan Musa i Kevin Panter bili u klinču. Hezonja je dotrčavao s leđa i mlatarao rukama, ali tako da je skoro svaki udarac završio - po Musinim leđima!

Iako je teško povjerovati da je Hezonja udarao svog saigrača, Grobari su odlučili da malo okrenu na šalu istinu, te su uslijedili komentari kao "Mario, ti si naš" i "Zna brat Hezonja koga da udari" i slično.

Crna Gora: U Budvi uhapšene dvije državljanke BiH

Crna Gora: U Budvi uhapšene dvije državljanke BiH

Real Madrid traži pojačane mjere sigurnosti u Beogradu

Real Madrid traži pojačane mjere sigurnosti u Beogradu

Nije tajna da je Hezonja veliki simpatizer Partizana, a o ljubavi sa crno-bijelima svjedoci su i aplauzi koje dobija od navijača crno-belih kad god dođe u Beograd.

Crno-bijeli vode sa 2:0 u pobjedama nakon duplog brejka u Madridu, pa ih samo još jedan trijumf dijeli od nestvarnog uspjeha i plasmana na završni turnir eurolige. U večerašnjem meču Real će imati jako težak posao, s obzirom da će zbog kazni nakon incidenta u Madridu biti lišeni pomoći dvojice najboljih igrača, Kevina Pantera i Matijasa Lesora, a pod upitnikom je i treći najbolji košarkaš Dante Egzum, piše Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije